Despre noi


Suntem o echipa tanara si dinamica unita in jurul unor valori, obiective si pasiuni comune. Nu promovam orice sau oricum, ci vrem sa ajutam afaceri si initiative care creaza un mediu mai bun si mai sanatos pentru fiecare dintre noi. Punem valoare pe relatii, incredere si loialitate si credem ca impreuna putem face o diferenta, si putem dezvolta afaceri si initiative puternice, prospere si valoroase.

De ce facem ceea ce facem


Pasiune

Am construit Brandup Media deoarece suntem pasionați de ceea ce facem. Este ceea ce ne motiveaza in fiecare dimineață si ne ofera energie pentru o noua zi. Invatam, citim, practicam si crestem in fiecare zi in domeniile in care activam.

Motivatie

La Brandup Media nu vindem nimic, nu vrem sa punem presiune pe clienti nostri si nu facem niciodata promisiuni goale. Dorinta noastra, finalmente, este sa ajutam cu adevart clientii pe care ii deservim prin expertiza noastra.

Implinire

Scopul nostru este sa cream un loc de munca unde fiecare angajati sa poata creste si sa se simta ca aduc valore, sunt pretuiti si fac o diferenta prin munca lor. Credem ca munca ar trebui sa fie o binecuvantare, nu un blestem!