Digital Diagnosis 360


Este o analiza de baza a tuturor initiativelor de promovare online a afacerii tale, o radiografie a componentelor centrale, realizarea unui brainstorming pentru gasirea de noi idei de promovare si un plan de actiune pentru tine si echipa ta! Rolul acestei analize este sa iti ofere noi perspective de crestere, relevante pentru afacerea ta.

Beneficiaza de o Analiza chiar acum!

Vreau Analiza

6 Beneficii pentru afacerea ta


1

Obiectivitate

Este o analiza obiectiva, privita din afara organizatiei tale, oferind o perspectiva nealterata si de ansambul a eforturilor de promovare

2

Discernamant competitiv

Prin componenta de analiza a principalilor competitori iti ofera o imagine la zi a pozitionarii fata de acestia.

3

Idei Proaspete

In urma analizelor efectuate, iti ofera idei proaspete si practice pe care le poti aplica imediat.

4

Feedback constructiv

Scopul analizei este de a diagnostica si de a oferi o imagine cat mai aproape de realitate, asa ca nu ne vom feri de a da feedback constructiv acolo unde este necesar.

5

Tactici inovative

Iti ofera o serie de recomandari in ceea ce priveste tacticile de promovare prin diversele canale, cu ajutorul unor unelte inovative.

6

Planificare coerenta

Te ajuta sa faci un plan coerent care leaga obiectivele organizatiei tale de tacticile necesare acestora, pentru un efort investit in mod eficient!

Componentele analizei


Principalii competitori

Vom analiza 5 competitori principali relevanti, pe care ii vom stabili ulterior. Analiza fiecarui competitor cuprinde: initiativele lor de promovare , continutul distribuit pe canalele de social media, puncte slabe, puncte forte.

Auditul website-ului

Vom analiza modul in care informatia este structurata, existenta si eficienta punctelor de interactiune cu vizitatorii (call-to-action), performanta si viteza de incarcare si alte componente specifice diverselor domenii de activitate ale organizatiei.

SEO

Vom face o analiza SEO de baza a pozitionarii brandului si website-ului in motoarele de cautare.

Social Media

Analizam prezenta pe canalele de social media, continutul distribuit, interactiunea cu urmaritorii, initiativele de promovare si a campaniilor de promovare.

Plan de actiune

In final, oferim un plan de actiune in care vor fi structurate detalii referitoare la analiza punctelor mai sus mentionate impreuna cu idei, tactici si sugestii practice de imbunatatire.

Ultimii clienti


Informatii Digital Diagnosis 360


Valoare

Peste 10 ore de research si consultanta
Unelte de analiza specializate
Metodologii testate si validate

Durata

Timpul mediu necesar
pentru realizarea unei analize
este intre 7-10 zile lucratoare
de la data confirmarii acesteia.

Cost

Costul unei analize Digital Diagnosis 360 variaza intre €250-€500, in functie de specificul si domeniul de activitate a companiei.

Beneficiaza de o Analiza chiar acum!

Pentru a beneficia de aceasta analiza, te invitam sa completezi formularul de mai jos.

    Datele personale, colectate prin acest formular vor fi utilizate pentru a răspunde solicitărilor tale si informari relevante ulterioare si nu vor fi folosite in alte scopuri spre a fi transferate sau utilizate de alti terti! Pentru mai multe informatii vezi pagina Termeni si Conditii