Diagnosticam Afacerea Ta

Digital Diagnosis 360


Este o analiza de baza a tuturor initiativelor de promovare online a afacerii tale, o radiografie a componentelor centrale, realizarea unui brainstorming pentru gasirea de noi idei de promovare si un plan de actiune pentru tine si echipa ta! Rolul acestei analize este sa iti ofere noi perspective de crestere, relevante pentru afacerea ta.

Beneficiaza de o Analiza chiar acum!

Vreau Analiza

6 Beneficii pentru afacerea ta


1

Obiectivitate

Este o analiza obiectiva, privita din afara organizatiei tale, oferind o perspectiva nealterata si de ansambul a eforturilor de promovare

2

Discernamant competitiv

Prin componenta de analiza a principalilor competitori iti ofera o imagine la zi a pozitionarii fata de acestia.

3

Idei Proaspete

In urma analizelor efectuate, iti ofera idei proaspete si practice pe care le poti aplica imediat.

4

Feedback constructiv

Scopul analizei este de a diagnostica si de a oferi o imagine cat mai aproape de realitate, asa ca nu ne vom feri de a da feedback constructiv acolo unde este necesar.

5

Tactici inovative

Iti ofera o serie de recomandari in ceea ce priveste tacticile de promovare prin diversele canale, cu ajutorul unor unelte inovative.

6

Planificare coerenta

Te ajuta sa faci un plan coerent care leaga obiectivele organizatiei tale de tacticile necesare acestora, pentru un efort investit in mod eficient!

Componentele analizei


Principalii competitori

Vom analiza 5 competitori principali relevanti, pe care ii vom stabili ulterior. Analiza fiecarui competitor cuprinde: initiativele lor de promovare , continutul distribuit pe canalele de social media, puncte slabe, puncte forte.

Auditul website-ului

Vom analiza modul in care informatia este structurata, existenta si eficienta punctelor de interactiune cu vizitatorii (call-to-action), performanta si viteza de incarcare si alte componente specifice diverselor domenii de activitate ale organizatiei.

SEO

Vom face o analiza SEO de baza a pozitionarii brandului si website-ului in motoarele de cautare.

Social Media

Analizam prezenta pe canalele de social media, continutul distribuit, interactiunea cu urmaritorii, initiativele de promovare si a campaniilor de promovare.

Plan de actiune

In final, oferim un plan de actiune in care vor fi structurate detalii referitoare la analiza punctelor mai sus mentionate impreuna cu idei, tactici si sugestii practice de imbunatatire.

Ultimii clienti


Informatii Digital Diagnosis 360


Valoare

Peste 10 ore de research si consultanta

Unelte de analiza specializate

Metodologii testate si validate

Durata

Timpul mediu necesar

pentru realizarea unei analize

este intre 7-10 zile lucratoare

de la data confirmarii acesteia.

Cost

Costul unei analize

Digital Diagnosis 360 variaza

intre 140-350 euro, in functie

de specificul si domeniul de

activitate a companiei.

Beneficiaza de o Analiza chiar acum!

Pentru a beneficia de aceasta analiza, te invitam sa completezi formularul de mai jos.


Despre Noi

Despre noi


Suntem o echipa tanara si dinamica unita in jurul unor valori, obiective si pasiuni comune. Ne dorim sa ajutam afaceri si initiative care creaza un mediu mai bun si mai sanatos pentru fiecare dintre noi. Punem valoare pe relatii, incredere si loialitate si credem ca impreuna putem face o diferenta, putem dezvolta afaceri si initiative puternice, prospere si valoroase.

De ce facem ceea ce facem


Pasiune

Am construit Brandup Media deoarece suntem pasionați de ceea ce facem. Este ceea ce ne motiveaza in fiecare dimineață si ne ofera energie pentru o noua zi. Invatam, citim, practicam si crestem in fiecare zi in domeniile in care activam.

Motivatie

La Brandup Media nu vindem nimic, nu vrem sa punem presiune pe clientii nostri si nu facem niciodata promisiuni nefondate. Dorinta noastra, in primul rand, este sa ajutam cu adevarat clientii pe care ii deservim prin expertiza noastra.

Implinire

Scopul nostru este sa cream un loc de munca unde fiecare dintre angajatii si colaboratorii nostri sa poata creste si sa simta ca aduce valore, este pretuit si face o diferenta prin munca lui. Credem ca munca ar trebui sa fie o binecuvantare, nu un blestem!


Portofoliu

"Whatever your hand finds to do,
do it with all your might!”
- Solomon -


Incredere

Credem ca increderea este fundamentul oricarei relatii si colaborari sanatoase. Ca si agentie, dorim sa ne asiguram ca fiecare dintre clientii nostri simte si intelege ca pentru a obtine rezultatele dorite, este nevoie de incredere reciproca si o perspectiva de parteneriat.

Pasiune

Fiecare dintre membrii echipei noastre lucreaza din pasiune pentru aria lui de expertiza. Acest aspect poate fi observat in tot ceea ce facem si in fiecare relatie pe care o intretinem.

Excelenta

Excelenta este un imperativ pentru noi. De asemenea, este cartea noastra de vizita si ceea ce ne tine motivati. Chiar daca in munca noastra exista o sumedenie de sarcini rudimentare si ordinare, ne dorim sa excelam in fiecare din ele.

Punem in rama
si proiectul tau?


Home

Echipa Brandup Media


Suntem o echipa tanara si dinamica unita in jurul unor valori, obiective si pasiuni comune. Ne dorim sa ajutam afaceri si initiative care creaza un mediu mai bun si mai sanatos pentru fiecare dintre noi. Punem valoare pe relatii, incredere si loialitate si credem ca impreuna putem face o diferenta, putem dezvolta afaceri si initiative puternice, prospere si valoroase.

Contacteaza-ne

Clienti

15+

Continut media

1000+

Branding

7

Website-uri

20+

Suntem organizatorii conferintei

Singurul eveniment dedicat exclusiv marketingului digital din vestul Romaniei

Detalii

Cu ce te putem ajuta?


Analiza si strategie

Ne punem ideile si experienta la bataie, pentru a-ti oferi o noua perspectiva din care sa privesti afacerea ta si un plan concret de actiune.

Creare de continut

Te ajutam sa dezvolti continut relevant pentru audienta ta, incepand de la continut pentru canalele de social media si pana la website-ul sau brandingul afacerii tale.

Promovare

Credem ca “Content is king. But context is queen… and she runs the household”. Degeaba avem un continut bun daca nu se afla in contextul potrivit. Te ajutam sa distribui acest continut prin multiplele canale digitale.

Vezi mai multe