American Grill

American Grill este singurul restaurant din Oradea care promoveaza conceptul de fast-casual food. Cunoscuti pentru gustul inegalabil al burgerului dar si a altor produse cu specific american precum cheesestake sau hot-dog, restaurantul American Grill este o locatie preferata a gurmanzilor din Oradea. Echipa Brandup Media a avut rolul de a raspandi acest concept si de a-l lega de brandul American Grill prin intermediul diverselor canale de promovare, atat online cat si offline. Iata mai jos, parte din serviciile oferite si strategiile abordate.

Vezi Website-ul

#design

#web

Acasa


Meniu


#photography

#socialmediamanagement

platformeObiective


Educarea clientilor si a potentialilor clienti despre conceptul restaurantului

Stimularea interactiunii dintre clienti si brand si cladirea unei imagini bazate pe transparenta.

Promovarea produselor si initiativelor restaurantului


Initiative de continut


Mod de preparare si ingredientele folosite

Prezentarea produselor si serilor tematice

Review of the month: prezentarea celor mai autentice si frumoase review-uri primite.


Burger The Traveller


O initiativa care are ca si scop asocierea burgerului American Grill cu imaginea municipiului Oradea si a punctelor turistice sau de interes. Continutul realizat a avut un impact major fiind preluat si de alte pagini de social media dedicate promovarii municipiului Oradea.

#video

#marketingstrategy

Customer persona: realizarea unei analize amanuntite a profilului clientilor American Grill cu scopul intelegerii nevoilor si preferintelor acestora.

Analiza gradului de cunostinte cu privire la conceptul restaurantului American Grill - fast-casual food - pentru masurarea eficientei initiativelor de educare.