Metodologia Noastra


Analiza

Primul pas in rezolvarea unei probleme sau nevoi, este analiza. Fie ca este vorba despre o analiza de piata, de produs, de profil de client sau o analiza a competitiei, este important sa cunoastem “apele” in care navigam.

Planificare

Cu o imagine corecta a realitatii, rezultata in urma analizei, stadiul de planificare include dezvoltarea de initiative, idei, continut, strategii sau alte solutii intotdeauna ancorate in obiectivele de business.

Implementare

Este momentul in care initiativele, ideile, continutul sau solutiile dezvoltate sunt puse in practica. Fie ca vorbim de o implementare on-going sau una pe o perioada determinata, unul din cele mai importante elemente ale acestei etape este masurarea.

Servicii Prestate


Ore de strategie

200+

Continut media

1000+


Fotografii

1500+

Website-uri

20+

Strategie de marketing eficienta

analiza

Are rolul de a ne face consitienti de realitate in care afacerea opereaza. Iata cateva din tipurile de analize realizate: SWOT, analiza competitiei (pe diverse puncte de interes: canale de promovare, initiative de promovare, model de business, etc), analiza clientilor ideali, analiza pietei, etc.

strategie & planificare

In momentul in care intelegem realitatea in care operam, incepem sa analizam obiectivele de business si apoi sa trasam strategii si planuri pentru atingerea obiectivelor respective.

training & consultanta

Acolo unde este necesar, fie cu ajutorul membrilor echipei sau colaboratori ai agentiei noastre, ajutam afacerile sa isi creasca nivelul echipelor, serviciilor oferite sau sa inteleaga si sa raspunda nevoilor intampinate.

solutii inovatoare si continut creativ

design

Un design curat, modern si bine structurat este unul din cele mai eficiente componente ale unei afaceri. Impactul unei campanii, solutii, al unui produs sau serviciu este direct dependent de calitatea design-ului acestora.

fotografie

Fie ca este vorba de fotografie de produse sau doar generarea de continut interactiv pentru social media, va puteti baza pe expertiza si creativitatea echipei noastre.

videografie

Continutul video in mixul de marketing are un rol primordial. Cu ajutorul colaboratorilor nostri va putem ajuta sa creati initiative si sa generati continut video care sa influenteze si sa cladeasca imaginea companiei dumneavoastra.

solutii web

Atat prin ajutorul echipei interne cu care ne propunem sa raspundem in timp rapid oricarei cerinte de mentenanta a unei solutii implementate cat si prin colaboratori cu o experienta vasta in domenii de dezvoltare de website-uri si aplicatii web, va pregatim afacerea pentru epoca digitala.

e-commerce

Fie ca este vorba de un magazin online de cateva zeci de produse sau unul de mii de produse, va oferim solutii eficiente din punct de vedere financiar pentru afacerea dumneavoastra online.

identitate de brand

“If you are not a brand you are a commodity” spunea Philip Kotler. Credem in puterea identitatii de brand, asa cum va poate sugera si numele agentiei noastre si lucram cu designeri de specialitate in acest domeniu, pentru a concepe si transmite idea de brand corecta.

promovare interactiva

social media management

Social media este cel mai puternic canal de promovare al generatiei noastre. Prin metodologiile dezvoltate intern si platforme de management al platformelor de social media, va putem ajuta sa comunicati profitabil prin aceste canale.

promovare platita

Promovarea platita prin Facebook Ads, Google Ads sau Linkedin Ads este una dintre cele mai eficiente investitii de promovare. Integrata intr-un canal de achizitie coerent aduce rezultate concrete dovedite.

e-mail marketing

Este unul din cele mai vechi canale de marketing digital dar cu o eficienta de invidiat chiar si astazi. Impreuna cu clientii nostri, realizam strategii de e-mail marketing si apoi le implementam prin diverse platforme precum Mailchimp, SendinBlue sau alte solutii interne.

inbound marketing

Este unul din cele mai eficiente strategii de marketing pe termen mediu-lung. Se imparte in 3 etape si anume: strategii de atragere a clientilor, de interactiune si de satisfacere. Este o metodologie pusa in aplicare cu ajutorul unor multiple platforme, preferata noastra fiind HubSpot.

chatbots

Interactiunea cu clientii este un factor determinant in succesul unei afaceri. Ultimele tehnologii de automatizare a acestei interactiuni, pot ajuta afacerea ta sa optimizeze timpul de raspuns si satisfactia clientilor precum si sa realizeze campanii de promovare prin aceste platforme.